0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Gratis pakket verzending vanaf €50    Achteraf Betalen    Snelle levering    14 dagen zichttermijn

Silvana Support Reiskussen

Het Silvana Support neksteun kussen is al ruim 30 jaar Nederlands meest verkochte neksteun kussen. De Silvana Support is een bewezen effectief neksteun kussen en ontwikkelt in samenwerking met én aanbevolen door fysiotherapeuten. Het Silvana Support Reiskussen is verkrijgbaar in 6 verschillende hardheden, van super zacht tot extra stevig. Daarmee is het Silvana Support Reiskussen geschikt voor zowel de buik-, rug- als zijslaper.

Silvana Support Reiskussen

Speciaal voor wanneer u op reis gaat is het Silvana het Support reiskussen ontwikkeld. Het Silvana Support reiskussen heeft de afmeting 47 x 47 cm. Lekker klein en compact, ideaal voor onderweg. Het Silvana Support reiskussen is qua uitvoering verder gelijk aan zijn grotere broer en of zus, zij het dat het reiskussen geen schouderuitsparing heeft.

De neksteun en vulling van het Silvana Support Reiskussen

Het Silvana Support Reiskussen is uiteraard gemaakt van de allerbeste materialen en tot in de kleinste detail uitgedacht om uw nek een optimale steun te bieden. De latex neksteun van het Silvana Support Reiskussen verschilt in hoogtes en hardheid, zoals ook de vulling van de 6 types Silvana Support Reiskussens verschilt.

Silvana Support Reiskussen molton kussensloop

Om de vraag naar optimaal comfort te beantwoorden zijn er molton slopen verkrijgbaar die het transpiratievocht volledig opnemen mét. De Silvana molton sloop is niet alleen heerlijk zacht, maar ook wasbaar op 60 graden en maakt daarmee uw Silvana Support Reiskussen Anti Allergisch!

Silvana Support kussenkiezer

Hulp nodig bij het kiezen van uw Silvana Support kussen? Gebruik dan onze Silvana Support kussenkiezer, dan komt u er vast wel uit. U kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen of een live chat starten.

3 artikel(en)

3 artikel(en)